Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Er du familiemedlem, ven eller faglig netværksperson, kan du finde hjælp her på hjemmesiden

Det er meget forskelligt, hvordan krise og sorg bearbejdes ved selvmord. Nogle mennesker har behov for professionel hjælp, andre har brug for et frivilligt netværk, viden og opmærksomhed på egne reaktioner. Alle har brug for omsorg og støtte.

Som efterladt efter selvmord kan du altid henvende dig til NEFOS for at få rådgivning. Uanset din alder og hvem du har mistet. Uanset hvor længe det er siden, du har mistet. 

Vi tilbyder rådgivning pr. telefon, mail eller personligt møde med en af vores rådgivere i alle regioner.

Enkelte efterladte efter selvmord kan nøjes med én henvendelse, andre har brug for flere kontakter over telefonen eller via mail. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Skriftlig rådgivning

Har du nemmere ved at skrive end at tale om selvmordet, eller foretrækker du blot skriftlig rådgivning, tilbyder vi også denne mulighed over e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi reagerer inden for 3 hverdage, hvis vi har modtaget en sms/mail fra dig.

Individuelle forløb

Oplever du ikke rådgivning og støtte over telefon eller mail som tilstrækkelig for dig som selvmordsramt, er der mulighed for en mere målrettet individuel samtale.

Individuelle forløb planlægges i samarbejde mellem den selvmordsramte og den frivillige professionelle rådgiver og foregår overvejende i de større byer i regionerne.

Hjemmebesøg

I Region Syddanmark og i Region Midtjylland er der mulighed for hjemmebesøg

  • når det drejer sig om børn, der er efterladte efter selvmord – læs mere her
  • når det drejer sig om gangbesværede ældre, der er efterladte efter selvmord – læs mere her
Samtalegrupper

NEFOS etablerer professionelt ledede samtalegrupper, hvor der kan hentes støtte og styrke i et struktureret samvær med andre selvmordsramte – læs mere her.

Seneste nyt

  • Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram

    Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65 år Det nu er muligt at deltage i et gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65...

    Læs mere ...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.