Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

For fagpersoner

I NEFOS tilbyder vi også rådgivning og sparring for dig, der som fagperson skal hjælpe selvmordsramte og dig, der i forbindelse med dit arbejde selv er ramt af andres selvmordshandlinger.

Som fagperson kan du altid kontakte NEFOS ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Der er mange forskellige faggrupper, der kan have brug for sparring i forhold til at håndtere selvmordsramte i deres arbejde og ligeledes mange, der kan have brug for hjælp, når de oplever selvmord i deres arbejdstid.

I NEFOS yder vi støtte og sparring til ansatte både i regionerne, kommunerne og den private sektor. NEFOS yder altså blandt andre støtte til; læger, psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker, pædagoger, lærere, præster, logoførere og ambulancereddere, som alle kan møde selvmordsramte i deres arbejde, eller selv blive vidne til en selvmordshandling i deres arbejdstid. 


Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der har mistet til selvmord. 

NEFOS tilbyder op 5 gratis rådgivningssamtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegruppe.

NEFOS arbejder for at skabe opmærksomhed om de efterladtes vilkår uanset og behovet for hjælp og støtte i den akutte krisesituation og i den efterfølgende sorgbearbejdning, uanset alder

.Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder: