Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Gør en forskel: bliv faglig koordinator hos NEFOS i København

Har du lyst til og måske erfaring med at arbejde i en frivillig organisation? Er du god til at samarbejde internt og eksternt? Kan du bevare overblikket? Har du arbejdserfaring indenfor psykiatrien eller børne- og ungeområdet?
Hvis du kan svare ja til flere af spørgsmålene, så er det dig vi har brug for!

Vi forventer at du

 • Rekrutterer og fastholder nye medarbejdere jf. NEFOS’ værdigrundlag
 • Sikrer opkvalificering af frivillige medarbejdere i samarbejde med NEFOS’ faglige leder
 • Matcher rådgivere og brugere
 • Selv er rådgiver for NEFOS’ brugere
 • Laver enkelte administrative opgaver, fx brugerregistrering
 • Yder frivilligt arbejde udover de 8 lønnede timer for (særlige) funktioner
 • Bruger mere tid i perioder med spidsbelastninger, som du senere afspadserer

Vi tilbyder dig
Stort ansvar for den daglige koordinering i NEFOS’ lokalafdeling i København. Du vil arbejde i gode rammer, og komme i dialog med mange spændende, engagerede og positive mennesker med et stort hjerte for det frivillige arbejde. Dit arbejde betyder noget for andre, og du får relevant undervisning, sidemandsoplæring og supervision.

Hvordan er det at være faglig koordinator i NEFOS
Du har mulighed for at kontakte Ove, som er vores flerårige medarbejder i NEFOS på tlf. nr. 51933484, og stille dine spørgsmål.
Om NEFOS Netværket for Selvmordsramte (NEFOS) startede i 2005, og er en organisation for mennesker, der er ramt af andres selvmordshandlinger. Vi støtter og rådgiver pårørende og efterladte til personer, der har foretaget en selvmordshandling. Vi yder rådgivning gennem individuelle samtaler, samtalegrupper og i begrænset grad pr. telefon og mail.

Er det noget for dig?
Så send din motiverede ansøgning til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan læse mere om NEFOS på www.nefos.dk

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.
Kontakt os pr. mail eller telefon
Vi reagerer i øjeblikket indenfor 10 dage på din henvendelse pga. sygdom og overbelastede frivillige. Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig. Husk, at du også kan få hjælp ved egen læge og ved at ringe til Livslinien på 70 201 201.

Du kan også skrive direkte til os ved at klikke her Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon til hovedkontoret: tlf. 6312 1226 mandag-fredag kl. 09.00-13.00.

Medlemsbidrag og gavebeløb

Vi vil gerne have medlemmer i NEFOS, Du kan støtte vores arbejde. Medlems kontingent pr år er: 100 kr. for studerende/pensionister, 200 kr for øvrige enkeltpersoner og 300 kr. for familier (husk at skrive navnene på alle familiemedlemmer ind i tekstfeltet) klik her for at melde dig ind.


Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Midtjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184
Liselotte Kragh: 6165 5483

Nordjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184

Hele Landet

Hovedkontoret: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00


Yderlige info

Er du fagperson, og har du brug for råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Er du journalist, er du velkommen til at rette henvendelse til os via mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af bestyrelsesformanden eller faglig leder.

Nyheder på mail


Etik

NEFOS opretter samtalegrupper for efterladte efter selvmord ud fra følgende præmisser:

 • Deltagerne er berørt af samme type tab
 • 4-8 personer i gruppen
 • Gruppen ledes af en professionel rådgiver og en medarbejder hos NEFOS
 • Alle har tavshedspligt
 • Oplever vi, at vores hjælp er utilstrækkelig, henviser vi til andre professionelle, fx psykologer, som vi har et godt samarbejde med
Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.