Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Samtalegrupper for pårørende efter selvmordsforsøg

Et selvmordsforsøg eller flere – hele familien berøres

Disse samtalegrupper er for dig, der er pårørende til en person, der truer med, taler om eller har forsøgt selvmord. Disse grupper foregår i 2021 kun i Odense.

Det er ikke længere muligt at komme med i grupperne, der er startet efterår 2021.
Den 1. dec. 2021 vil alle grupper, der overvejes at starter i februar 2022 blive opslået

Uanset hvilken gruppe, du er interesseret i, er der nogle grundlæggende principper for alle grupperne.

Vi vil opslå grupper forskellige steder i landet – det er ikke alle grupper, der er begyndelsesdato for endnu, ej heller ugedag og tidspunkt.

Alle samtalegrupper ledes af to rådgivere. En med flere års erfaringer med at lede gruppeforløb og en person, der endnu ikke har så meget viden om gruppearbejde. Før deltagelse i en gruppe, inviteres du til en eller flere for-samtaler, hvor forventninger afstemmes. Gruppestørrelse er 5-9 personer

For nogle af grupperne i 2021 kan du påregne opstart fra midten af april måned. For andre grupper er der først start i sensommeren.
Som hovedregel vil samtalegrupperne mødes ca. hver 14. dag. Et gruppeforløb er mellem 7 og 10 gange.
Vil du vide mere inden tilmelding, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt os på tlf. 6312 1226. Husk at fortælle os hvilket gruppenummer, det drejer sig om og byen, hvor gruppen afholdes.

Det er muligt at tilmelde sig til de grupper hvor tidspunktet for opstart endnu ikke er planlagt. Det bliver derved for dig en ”ikke bindende venteliste”, men sikre dig at du får besked, når gruppetilbuddet planlægges i detaljer

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.