Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Er du pårørende til en selvmordstruet

Det er følelsesmæssigt hårdt at være tæt på et familiemedlem eller en ven, som har forsøgt selvmord og er selvmordstruet. Handlingen skaber usikkerhed og kaotiske følelser hos de pårørende og det er stor belastning og ofte gennem flere år.
Desværre oplever mange pårørende, at det er meget svært at skaffe hjælp til den selvmordstruede og dette forværrer stressbelastningen.

Det Nationale Partnerskab til forebyggelse af selvmord og selvmordsforsøg har lavet en hjemmeside, hjemmeside, der samler og deler information og viden på tværs af regionerne om forebyggelse af selvmord og selvmordsforsøg: https://selvmordsforebyggelse.dk

Her kan du også finde specifik informationer om det at være pårørende, hvem du skal kontakte i din region for at få professionel hjælp og ikke mindst, hvornår du selv skal søge hjælp som pårørende.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der har mistet til selvmord. 

NEFOS tilbyder op 5 gratis rådgivningssamtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegruppe.

NEFOS arbejder for at skabe opmærksomhed om de efterladtes vilkår uanset og behovet for hjælp og støtte i den akutte krisesituation og i den efterfølgende sorgbearbejdning, uanset alder

.Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder: