Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Privatlivspolitik

Indsamling og formål
Indsamling og behandling af personoplysninger er nødvendige for at kunne opretholde kontakten mellem NEFOS og bruger Vi indsamler ikke flere personoplysninger end dem, der er nødvendige for at kunne opfylde vores formål som frivillig organisation med dokumentationspligt og evaluering.

NEFOS indsamler kun følgende oplysninger:

Brugere: navn, tlf.nr., e-mail, kommune, for at kunne rådgive og dokumentere. 

Fair og transparent behandling af personoplysninger
Ved indsamlingen af personoplysninger oplyser vi dig om, hvilke oplysninger vi opbevarer, og til hvilke formål.  

Samtykke
Indsamling af personoplysninger i forbindelse med rådgivning i NEFOS
Samtykke gives skriftligt i forbindelse med din første samtale i NEFOS. For børn og unge under 18 år indhentes forældrenes samtykke (medmindre samtykke fra unge i alderen 15-18 år vurderes tilstrækkeligt).

Indsigtsret
Alle der er i kontakt med NEFOS kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil vi stille krav om dokumentation for din identitet for at sikre, at dine oplysninger alene udleveres til dig.
Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og angiv ”indsigt i personoplysninger” som emne, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger.

Sletning af personoplysninger
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en skriftlig meddelelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For dig som bruger: dine oplysninger slettes, når der ikke længere er brug for disse til formålet (at rådgive dig, dokumentation herunder evaluering)

For dig som ansøger om at blive frivillig og lønnet medarbejder: såfremt du ikke bliver tilknyttet NEFOS, eller selv trækker din ansøgning tilbage, slettes alle oplysningerne om dig omgående.   

For dig som er frivillig såfremt du ophører i dit engagement i NEFOS, slettes alle personoplysninger om dig indenfor 3 måneder.

I nogle tilfælde har vi en anden forpligtigelse til at slette dine personoplysninger. Hvis du fx mener, at dine oplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede os om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig for at få personoplysninger slettet, undersøger vi om betingelserne er opfyldt og gennemfører i så fald ændringerne eller sletningen så hurtigt som muligt.

Indsigelsesret
Du har ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af personoplysningerne.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
NEFOS - Netværket for selvmordsramte er dataansvarlig, og sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Telefonnr.: 63121226
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Website: www.nefos.dk

Klager
Klager over vores behandling af personoplysninger skal rettes til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5.
1300 København K. Tlf.nr. 33193200, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der har mistet til selvmord. 

NEFOS tilbyder op 5 gratis rådgivningssamtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegruppe.

NEFOS arbejder for at skabe opmærksomhed om de efterladtes vilkår uanset og behovet for hjælp og støtte i den akutte krisesituation og i den efterfølgende sorgbearbejdning, uanset alder

.Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder: