Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

BIDRAG TIL NEFOS

Hjælp os med at hjælpe andre

Hos NEFOS støtter og rådgiver vi pårørende til selvmordstruede personer, samt efterladte, som har mistet til selvmord. Vi tilbyder både telefonisk rådgivning, individuelle samtaler ved personligt fremmøde og gruppesamtaler i hele landet. NEFOS er hovedsageligt en frivillig organisation, som er afhængig af medlemskontingenter og støttebeløb.   

Hvis du gerne vil støtte NEFOS, er der to måder, du kan gøre det på:

 • Du kan give et støttebeløb på min. 200 kr. 
 • Du kan blive medlem og betale et årligt medlemskontingent på 250 kr. 

NEFOS vil gerne ansøge Skattestyrelsen om at gøre dit bidrag fradragsberettiget, og til det skal vi bruge din hjælp. NEFOS skal nemlig have mindst 300 betalende medlemmer. Dertil skal minimum 201 personer frivilligt betale 200 kr. i støttebeløb inden d. 1. oktober 2021. 

Hos NEFOS bruger vi de indkomne støttebeløb til vores rådgivende arbejde. 


Du får helt automatisk fradrag, hvis du giver NEFOS dit cpr-nr. Hvis du bidrager til NEFOS, kontakter vi dig derfor ved årsskiftet, telefonisk eller over mail, for at takke dig og bede om dit cpr-nr., navn og adresse. På den måde kan vi indberette dit bidrag til Skat via dit cpr-nr. 

Vejledning til indbetaling af støttebeløb (min. 200 kr.)

 • Betal over bank på konto 9570 11807305 
  • I beskedfeltet skriver du: Dit telefonnr. efterfulgt af “Støtte”. Hvis der er plads, skriver du dit navn og adresse, samt mailadresse
 • Betal over MobilePay: 511 214 
  • I beskedfeltet skriver du: Dit telefonnr. efterfulgt af “Støtte”. Hvis der er plads, skriver du dit navn. Hvis du overfører penge fra et erhvervsnummer, bedes du skrive telefonnr. i kommentarfeltet

Medlemskontingent 
På sidste generalforsamling blev det vedtaget, at medlemskontingentet for første gang i 4 år skal stige.
De nye kontingentsatser er gældende fra 1. juni 2021 og kan ses herunder;

 • Studerende, jobsøgende og pensionister: 125 kr. pr. år. 
 • Enkeltpersoner: 250 kr. pr. år. 
 • Familier: 400 kr. pr. år. 
 • Kommuner og små virksomheder: 700 kr. pr. år. 
 • Større virksomheder: 1.500 kr. pr. år. 

For at lette det administrative arbejde vil NEFOS gerne opfordre alle medlemmer til at oprette en automatisk årlig overførsel. Det er nemt at sætte til i Netbank, når du laver overførslen.  

Vejledning til indbetaling af medlemskontingent

 • Betal over bank på konto 9570 11807305 
  • I beskedfeltet skriver du: Dit telefonnr. efterfulgt af “Medlem”. Hvis der er plads, skriver du også dit navn og adresse, samt mailadresse
 • Betal over MobilePay: 511 214 
  • I beskedfeltet skriver du: Dit telefonnr. efterfulgt af “Medlem”. Hvis der er plads, skriver du også dit navn. Hvis du overfører penge fra et erhvervsnummer, bedes du skrive telefonnr. i kommentarfeltet


SkulpturVind smuk skulptur
Hvis du støtter NEFOS med 200 kr. inden d. 30. juni 2021, har du mulighed for at vinde denne skulptur. Hvis du vil være en del af lodtrækningen, skal du blot skrive (skulptur) efter dine oplysninger, som du taster ind, når du overfører støttebeløbet via din bank eller MobilePay 

Susan beskriver sit kunstværk med følgende ord:

”Det er en Messenger-figur med blåt glas. Messengers kommer med beskeder – hende her har symbolet ”Ankh” på sit ene ben, et gammelt egyptisk symbol for liv og lys, bragt til os af den egyptiske gudinde Isis. På det andet ben har hun ordet ”Heal”.

Skulpturen er cirka 35 cm. høj inkl. malet stålfod og blå glasplade / massiv bronze / UNIKA.

Vinderen af det smukke kunstværk udtrækkes i juni. Vinderen får direkte besked.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail