Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Gruppeforløb i NEFOS

Mange har allerede tilmeldt sig gruppeforløb i NEFOS, og nu går vi alle og venter på en lempelse af regeringens forsamlings-restriktioner.

I vores grupper har vi normalt 5-8 deltagere samt en eller to rådgivere. Derfor er det nødvendigt at vente med at genoptage gruppeforløb indtil, vi må samles mindst 10 personer indendørs.

Ventetiden er hård for mange, der har brug for at være del af en gruppe. Derfor har NEFOS ansøgt både sundhedsministeren og socialministeren om dispensation fra den nugældende regel om maximalt at samles 5 personer, når det skal foregå indenfor. Vi afventer svar.

Vi forstår frustrationen og ensomhedsfølelsen hos efterladte og pårørende. Som kompensation er du derfor fortsat velkommen til individuelle samtaler. Disse kan efter aftale også foregå ved fysisk fremmøde under forudsætning af forudgående corona-test og overholdelse af afstands-reglerne.

Der er også fortsat mulighed for telefonisk eller virtuel rådgivning.

Landsforeningen for Efterladte efter selvmord tilbyder desuden uformelle møder og udendørs aktiviteter. Se mere på: www.efterladte.dk

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en frivillig rådgiver, samtalegrupper og i enkelte byer hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail fra dig.

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.