Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Gruppeterapeutisk forløb for jer som har mistet

Jeg hedder Berit og jeg er 46 år gammel. Jeg har været pædagog i 20 år og læser nu til psykoterapeut på 4. og sidste år. Jeg har selv mistet min lillebror for 11 år siden og ved hvad det vil sige at miste en elsket meget pludseligt.

Jeg tilbyder et gruppeterapeutisk forløb på 5 gange for jer som har mistet og har svært ved at finde tilbage til stabilt ståsted efter tabet af jeres kære.

Forløbet er for dem som har lidt et tab for 6 mdr. siden eller for længere tid siden. Vi skal arbejde med spørgsmål som:

  • Hvordan livet har ændret sig siden tabet.
  • Hvad betyder det for vores identitet
  • Hvad betyder det for hverdagen og vores rutiner
  • Mærker vi forandringer i vores helbred både psykisk og fysisk.
  • Hvad betyder det for vores relationer både i familien og i vores omgangskreds

Der er naturligvis tavshedspligt både for mig og deltagerne og vi arbejder i et helt fortroligt rum.

Vi bliver en gruppe på max 5 deltagere. Vi skal mødes hver søndag formiddag fra 11-13, i Nefos´ lokaler i Odense. Første gang søndag den 8. november. 2020

I kan tilmelde jer til mig på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. :26706897 SMS eller ring, som I har lyst til. Tilmelding senest den 3. november

I kan også tilmelde jer via Elene i Nefos.

Jeg glæder mig til at møde jer

Venlig hilsen Berit Holst

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.