Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Hvem fortæller forældre til et ungt menneske med selvmordshandlinger, hvad de kan gøre for bedst at hjælpe den unge?

Vi vil gerne gøre det nemmere for forældre til børn og unge, som taler om eller laver selvmordsforsøg, at finde information og støtte. Planen er at udvikle en hjemmeside, som indeholder videoklips med forældre, der fortæller om deres erfaringer med at være forælder til et barn/ungt menneske med selvmordshandlinger. Vi leder efter forældre, som vil dele deres erfaringer med os i en dybdegående samtale, som bliver videooptaget til hjemmesiden. Du vil dog ikke selv optræde i de videoklips, der bliver lagt på hjemmesiden. De udvalgte videoklips vil blive genindspillet med en skuespiller, så du ikke bliver genkendt. Ved at dele dine erfaringer kan du måske hjælpe til, at andre forældre i samme situation vil kunne finde information og støtte.

Du kan finde mere information om deltagelse på hjemmesiden www.icareprojektet.dk eller du kan kontakte Anette Juel på tlf. 23 88 59 99 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der har mistet til selvmord. 

NEFOS tilbyder op 5 gratis rådgivningssamtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegruppe.

NEFOS arbejder for at skabe opmærksomhed om de efterladtes vilkår uanset og behovet for hjælp og støtte i den akutte krisesituation og i den efterfølgende sorgbearbejdning, uanset alder

.Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder: