Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Efterlysning til bachelorprojekt: Leder ludomani til selvmord?

Mit navn er David og jeg er journaliststuderende. I mit bachelorprojekt arbejder jeg på en artikelserie omkring ludomani-relaterede selvmord. I Storbritannien anslås det, at der hver dag er mindst én person, som begår selvmord som følger af spilafhængighed, men vi kender ikke til antallet i Danmark.

Hver tredje person, der søger behandling mod ludomani har haft tanker om selvmord, og den gennemsnitlige person i behandling har levet med sin ludomani i fire år, før de søger hjælp. Derfor kan der være mange, som aldrig når at få den hjælp, de har brug for.

Så jeg vil meget gerne høre fra efterladte, der kan genkende, at pengespil har været en årsag til selvmordet. Det vil være en stor hjælp til at belyse et problem, som vi ikke kender ret meget til i Danmark.

Hvis du kunne tænke dig at medvirke til en artikel, kan jeg kontaktes på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 5055 1520. Du er også meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale om historien.

Med venlig hilsen

David Skaanning"

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.