Generationsnetværksmøde 2019

Vi kan med glæde fortælle, at det er lykkedes os at skaffe midler fra fonde til at gentage de succesfulde netværksture i 2018 og senest i maj 2019.

Den næste weekendtur afholdes den 21. og 22. september 2019 og turen går denne gang til Kolding. 

Er du mellem 7 og 18 år, og har du mistet en forælder eller søskende til selvmord, så får du endnu en chance for at møde jævnaldrende. Weekenden står på hygge, gåture og spil, men du får også mulighed for, at få talt om dét der indimellem kan være svært, når man har mistet. 

Du er velkommen til at tage en voksen med og det er gratis at deltage. Der er dog et begrænset antal pladser, så det er derfor ”Først Til Mølle Princippet” der gælder.

Hvis du er blevet nysgerrig eller blot har spørgsmål til arrangementet, så er du meget velkommen til at sende os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte os på telefon 63121226.  

Ønsker du at tilmelde dig arrangementet, så kan du eller en voksen, tilmelde dig arrangementet via vores mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Programmet bliver sendt til de tilmeldte umiddelbart efter tilmeldingsfristen den 26 august 2019. 

Har du ikke tidligere haft kontakt med NEFOS, kan du sagtens deltage alligevel. Det kræver blot, at du har en forsamtale med NEFOS, så vi lige lærer hinanden at kende inden din deltagelse i weekendturen.
I NEFOS glæder vi os rigtig meget til denne weekend, og vi ser frem til at skabe nye netværker mellem jer børn/unge og voksne, der har erfaringer med selvmord.