Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Generalforsamling

Der indkaldes hermed til generalforsamling hos NEFOS, Lørdag den 27. april 2019 kl. 13.00-16.00 i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C (OBS: ny lokation). Vi indleder med et oplæg og et let traktement fra kl. 13.00-14.00. Herefter går vi over til generalforsamlingen.

I overensstemmelse med NEFOS´ vedtægter, findes på foreningens hjemmeside, er dagsordenen til generalforsamlingen:

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af referent
 3. Bestyrelsens beretning ved formanden
 4. Godkendelse af beretningen
 5. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab
 6. Indkomne forslag
 7. Fastlæggelse af kontingent
 8. Valg til foreningens bestyrelse
 9. Valg af foreningsrevisor
 10. Eventuelt

Forslag som ønskes optaget på dagsordenen, herunder vedtægtsændringsforslag, kan fremsættes af medlemmer og bestyrelse. Forslag skal være formanden skriftligt i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen og sendes til medlemmerne senest en uge før generalforsamlingen. Har du forslag til generalforsamlingen eller vil du på forhånd vide mere om bestyrelsesarbejdet i NEFOS, er du velkommen til at kontakte formanden pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding er nødvendig pga. traktementet.

På generalforsamlingen råder hvert medlem over 1 stemme. Ved afstemninger gælder princippet om almindelig stemmeflertal. Der afstemmes ved personligt fremmøde.

Vi ønsker, at NEFOS’ brugere er repræsenteret i bestyrelsen. Er du derfor efterladt efter selvmord eller pårørende til en person, der har forsøgt at tage sit eget liv, så er du meget velkommen til at stille op til bestyrelsen. Du må ligeledes gerne henlede opmærksomhed på personer der kunne have interesse i at deltage i bestyrelsens arbejde.

Vi håber at se dig til generalforsamlingen.

Medlemsskab

...gør NEFOS muligt

Med et årligt medlemsbidrag er du eller dit firma medlem af NEFOS. Bidraget er en direkte og vigtig støtte, der muliggør, at vi i NEFOS fortsat kan yde kompetent og frivillig hjælp til selvmordsramte børn, unge og voksne.

 • Du er med til at sikre en stabil hjælp til pårørende og efterladte, uanset alder
 • Du kan få indflydelse via valg til bestyrelsen
 • Du får nyhedsbrev med aktuel orientering 4 gange årligt

Bliv medlem allerede i dag! Klik her


Seneste nyt

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.
Kontakt os pr. mail eller telefon

Vi reagerer inden for 3 hverdage og kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig. Responstiden sikrer, at vi både har tid til vores igangværende samtaler og til at besvare udefra kommende henvendelser.

Du kan også skrive direkte til os ved at klikke her Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon til hovedkontoret: tlf. 6312 1226 mandag-fredag kl. 09.00-13.00.

Medlemsbidrag og gavebeløb

Vi vil gerne have medlemmer i NEFOS, Du kan støtte vores arbejde. Medlems kontingent pr år er: 100 kr. for studerende/pensionister, 200 kr for øvrige enkeltpersoner og 300 kr. for familier (husk at skrive navnene på alle familiemedlemmer ind i tekstfeltet) klik her for at melde dig ind.


Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Midtjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184
Liselotte Kragh: 6165 5483

Nordjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184

Hele Landet

Hovedkontoret: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00


Yderlige info

Er du fagperson, og har du brug for råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Er du journalist, er du velkommen til at rette henvendelse til os via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af bestyrelsesformanden eller faglig leder.

Nyheder på mail


Etik

NEFOS opretter samtalegrupper for efterladte efter selvmord ud fra følgende præmisser:

 • Deltagerne er berørt af samme type tab
 • 4-8 personer i gruppen
 • Gruppen ledes af en professionel rådgiver og en medarbejder hos NEFOS
 • Alle har tavshedspligt
 • Oplever vi, at vores hjælp er utilstrækkelig, henviser vi til andre professionelle, fx psykologer, som vi har et godt samarbejde med
Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.