Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Bliv medlem

Det er gratis at modtage hjælp i NEFOS, men det er ikke gratis af drive en professionel frivillig organisation.

NEFOS er en almenvelgørende organisation. Vores arbejde er afhængigt af fondsmidler, og vi modtager øremærket støtte fra offentlige midler. Flere kommuner støtter os via § 18 midler. Du kan se vores samarbejdspartnere her.

Du kan støtte NEFOS økonomisk ved at blive medlem.  NEFOS er taknemlig for hvert medlemskab vi modtager. 

Medlemsbidrag

Du kan blive personligt medlem af NEFOS. Kontingentet er: 100 kr. pr. år for studerende og pensionister, 200 kr. pr. år for øvrige enkeltpersoner og 300 kr. pr. år for familier. For mindre virksomheder, institutioner, organisationer og lign. koster det 500 kr. pr. år at være medlem og for større virksomheder koster det 1000 kr. pr. år.

Medlemskontingentet kan indsættes på denne konto:

Bankkonto hos Danske Bank
Reg.nr. : 9570
Konto: 11807305 
Tekst: Dit navn/organisationens navn og e-mailadresse. 

Medlemskontingentet kan indbetales via MobilePay

Mobilnr.: 511214
Tekst: Dit navn/organisationens navn og e-mailadresse.

Obs: Hvis det er første gang du indbetaler medlemsbidrag og/eller der ikke er plads til din e-mailadresse i tekstfeltet, beder vi dig udfylde formularen her.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Arv

Du kan vælge at støtte NEFOS ved at betænke NEFOS med en del af din arv. Hvis du ønsker at testamentere en del af din formue til NEFOS, skal du kontakte en advokat, så I sammen kan udforme et testamente.

Regler for skattefradrag af donationer

For at bidragsydere kan få skattefradrag for donationer, medlemsbidrag, gavebeløb o.a. kræver det, at foreningen er godkendt af Told- og skatteforvaltningen og derved opfylder de fastsatte betingelser ift. organisatoriske forhold, formue, bidragsydere mv. jf. Lov om påligningen af indkomstskat til staten (Ligningsloven) § 12, stk. 4. Desværre er NEFOS ikke godkendt, da vi endnu ikke opfylder flere af betingelserne. 


Medlem

Med det årlige medlemsbidrag er du medlem af NEFOS og kan dermed stille op og vælges ind i bestyrelsen. Alene medlemmer har mulighed for at beslutte og vælge på den årlige generalforsamling.

Medlemskab tilbydes til alle der tilslutter sig forenings formål: (Se vedtægterne)

Det betyder:

At enhver person, der definerer sig som pårørende eller efterladt til personer, der har udført en selvmordshandling kan blive medlem.

At alle fagpersoner eller forskere, der engagere sig i arbejdet med selvmordsforebyggelse samt frivillige, der vil arbejde efter formålet.

At enhver offentlig eller frivillig organisation kan være medlem, dog kun repræsenteret ved en person på den årlige generalforsamling.

Tilbuddet om medlemskab gælder derfor for alle, uanset om du har oplevet et selvmord eller en selvmordshandling blandt din nærmeste familie, ven, kollega eller som fagperson. Ligesom du er velkommen som medlem, hvis du ønsker at støtte arbejdet i NEFOS - som frivillig eller som fagperson - uanset bopælskommune.

Medlemsskab

...gør NEFOS muligt

Med et årligt medlemsbidrag er du eller dit firma medlem af NEFOS. Bidraget er en direkte og vigtig støtte, der muliggør, at vi i NEFOS fortsat kan yde kompetent og frivillig hjælp til selvmordsramte børn, unge og voksne.

  • Du er med til at sikre en stabil hjælp til pårørende og efterladte, uanset alder
  • Du kan få indflydelse via valg til bestyrelsen
  • Du får nyhedsbrev med aktuel orientering 4 gange årligt

Seneste nyt

  • Årets Papageno-pris går til Elene Fleischer og Liselotte Horneman Kragh

    Papageno-prisen 2020 går til de to ildsjæle Elene Fleischer og Liselotte Horneman Krag for bogen "I selvmordets kølvand – Hjælp til at bære det ubærlige". Prisen uddeles i...

    Læs mere...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.