Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Bestyrelsen

NEFOS er vokset meget og er nu en landsorganisation med frivillige i alle 5 regioner. Derfor har det været nødvendigt at revurdere vore vedtægter.
NEFOS afholdt ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 16. november kl. 10.00 – 13.00 i NEFOS lokaler, Ejlskovsgade 13, 1.tv 5000 Odense C. eneste punkt: Vedtægtsændringer

Hvert år til NEFOS' ordinære generalforsamling vælges medlemmerne en bestyrelse. Der bliver holdt bestyrelsesmøder ca. 6 gange om året. Både bestyrelsesmedlemmer og suppleanter deltager i disse møder.
Bestyrelsens sammensætning skal afspejle medlemmerne. Der skal derfor i bestyrelsen være mindst en person, der arbejder frivilligt, en fagperson, en pårørende til personer, der har udført
en selvmordshandling. Desuden skal mindst 3 af landet 5 regioner være repræsenteret.
Bestyrelsens møder bliver enten afholdt på NEFOS' kontaktadresse: Ejlskovsgade 13, 1. tv., 5000 Odense C. eller virtuelt.
Frem til næste generalforsamling i april 2021 ser bestyrelsen således ud:

 • Formand:

  Jenny Havn

  Henvendelse kan ske pr. mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 • Næstformand:
  Jan-Henrik Winsløv
 • Kasserer:

  Jørn Toftegaard

 • Bestyrelsesmedlem:
  Lotte Holmen
 • Bestyrelsesmedlem:
  Jan Foss
 • Bestyrelsesmedlem:
  Jane Jakobsen
 • Bestyrelsesmedlem:
  Ove Nørætt
  Konstitueret medarbejderrepræsentant
 • Suppleant:
  Vibeke Toftegaard
  Referent
 • Suppleant:
  Christina P. Larsen
 • Postadresse:

  Ejlskovsgade 13, 1. tv., 5000 Odense C.

Medlemsskab

...gør NEFOS muligt

Med et årligt medlemsbidrag er du eller dit firma medlem af NEFOS. Bidraget er en direkte og vigtig støtte, der muliggør, at vi i NEFOS fortsat kan yde kompetent og frivillig hjælp til selvmordsramte børn, unge og voksne.

 • Du er med til at sikre en stabil hjælp til pårørende og efterladte, uanset alder
 • Du kan få indflydelse via valg til bestyrelsen
 • Du får nyhedsbrev med aktuel orientering 4 gange årligt

Bliv medlem allerede i dag! Klik her


Seneste nyt

 • Gruppeterapeutisk forløb for jer som har mistet

  Jeg hedder Berit og jeg er 46 år gammel. Jeg har været pædagog i 20 år og læser nu til psykoterapeut på 4. og sidste år. Jeg har selv mistet min lillebror for 11 år siden og ved...

  Læs mere...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.