Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Bestyrelsen

NEFOS er vokset meget og er nu en landsorganisation med frivillige i alle 5 regioner. Derfor har det været nødvendingt at revurdere vore vedtægter.

NEFOS afholder ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 16. november kl. 10.00 – 13.00 i NEFOS lokaler, Ejlskovsgade 13, 1.tv 5000 Odense C.

Her fremlægges vedtægtsændringer til NEFOS med henblik på efterfølgende beslutning.

Alle medlemmer af NEFOS er velkomne. Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 10. november

Vedtægtsændringsforslag sendes medlemmer senest den 1. november.

Hvert år til NEFOS' generalforsamling vælger medlemmerne af NEFOS en bestyrelse. Der bliver holdt bestyrelsesmøder ca. 10 gange om året. Både bestyrelsesmedlemmer og suppleanter deltager i disse møder.

Bestyrelsens sammensætning skal afspejle medlemmerne. Der skal derfor i bestyrelsen være mindst en person, der arbejder frivilligt, en fagperson, en pårørende til personer, der har forsøgt selvmord og en efterladt efter selvmord.

Bestyrelsens møder bliver afholdt på NEFOS' kontaktadresse: Ejlskovsgade 13, 1. tv., 5000 Odense C.

På generalforsamlingen afholdt i 2019 ser bestyrelsen således ud:

Formand: Jane Jakobsen. Henvendelse kan ske pr. mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Bestyrelsesmedlemmer: Ove Nørætt, Jan Foss, Jenny Havn (kasserer), Lotte Holmen og Jan-Henrik Winsløv

Suppleanter: Vibeke Toftegaard og Vibeke Gangelhoff Thomsen 

Registreret revisor: Palle Lysbjerg, Kolding.

Bestyrelsens postadresse er: Ejlskovsgade 13, 1. tv., 5000 Odense C.

Medlemsskab

...gør NEFOS muligt

Med et årligt medlemsbidrag er du eller dit firma medlem af NEFOS. Bidraget er en direkte og vigtig støtte, der muliggør, at vi i NEFOS fortsat kan yde kompetent og frivillig hjælp til selvmordsramte børn, unge og voksne.

  • Du er med til at sikre en stabil hjælp til pårørende og efterladte, uanset alder
  • Du kan få indflydelse via valg til bestyrelsen
  • Du får nyhedsbrev med aktuel orientering 4 gange årligt

Bliv medlem allerede i dag! Klik her


Seneste nyt

  • Ændring af vedtægter

    NEFOS er vokset meget og er nu en landsorganisation med frivillige i alle 5 regioner. Derfor har det været nødvendingt at revurdere vore vedtægter. NEFOS afholder ekstraordinær...

    Læs mere...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


NEFOS yder rådgivning i hele landet. Aktuelt mangler vi fagpersoner, der vil arbejde frivillig og ulønnet i Region Sjælland og Region Nordjylland.   For øjeblikket kan du alene få telefonisk rådgivning i disse to regioner. Har du mulighed for at transportere dig til en af de byer hvor vi har kontorer,  kan du også få ansigt til ansigt rådgivning. Kontakt os og vi finder en løsning.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.