Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Bestyrelsen

Den årlige generalforsamlingen i NEFOS er afholdt virtuelt tirsdag den 20. april 2021 kl. 18.00 – 19.30.

På NEFOS' ordinære generalforsamling vælger medlemmerne en bestyrelse. Bestyrelsesmøder afholdes ca. 6 gange om året. Både bestyrelsesmedlemmer og suppleanter deltager i disse møder.
Bestyrelsens sammensætning skal afspejle medlemmerne. Der skal derfor i bestyrelsen være mindst en person, der arbejder frivilligt, en fagperson, en pårørende til personer, der har udført
en selvmordshandling. Desuden skal flere regioner være repræsenteret ved at bestyrelsesmedlemmer har bopæl i en af 3 regioner.

Bestyrelsens møder bliver enten afholdt på NEFOS' kontaktadresse: Ejlskovsgade 13, 1. tv., 5000 Odense C. eller virtuelt.

Ved bestyrelsesmødet umiddelbart efter generalforsamlingen den 20. april 2021 konstituerede bestyrelsen sig.

 • Formand:

  Jan-Henrik Winsløv

  Henvendelse kan ske pr. mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Næstformand:

  Per Johansen

  Henvendelse kan ske pr mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Kasserer:

  Jørn Toftegaard

 • Bestyrelsesmedlem:

  Christian Estmann Hansen

 • Bestyrelsesmedlem:

  Kate Aamund

 • Bestyrelsesmedlem:

  Lotte Holmen

 • Suppleant:

  Vibeke Toftegaard

  Referent
 • Suppleant:

  Christina Petrea Larsen

 • Suppleant:

  Jan Foss

 • Suppleant:

  Julie Kordovsky

 • Postadresse:

  Ejlskovsgade 13, 1. tv., 5000 Odense C.

Medlemsskab

...gør NEFOS muligt

Med et årligt medlemsbidrag er du eller dit firma medlem af NEFOS. Bidraget er en direkte og vigtig støtte, der muliggør, at vi i NEFOS fortsat kan yde kompetent og frivillig hjælp til selvmordsramte børn, unge og voksne.

 • Du er med til at sikre en stabil hjælp til pårørende og efterladte, uanset alder
 • Du kan få indflydelse via valg til bestyrelsen
 • Du får nyhedsbrev med aktuel orientering 4 gange årligt

Bliv medlem allerede i dag! Klik her


Seneste nyt

 • Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram

  Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65 år Det nu er muligt at deltage i et gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65...

  Læs mere...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.