Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Kontakt Region Syddanmark

Team for Selvmordsforebyggelse, Lokalpsykiatri Odense - Voksne

Toldbodhusevej 4
5000 Odense C

Telefon: 9944 8960

Åbningstid
Mandag kl. 08.00 - 16.00
Tirsdag – torsdag kl. 8.00-18.00
Fredag kl. 08.00 - 13.00

NB: Ved behov for akut behandling henvises til egen læge eller vagtlægen. Lægevagten i Region Syddanmark har tlf. nr. 70 11 07 07.

Hvem behandler vi

Borgere fra 20 år, som har været tæt på at udføre selvmordsforsøg eller har forsøgt selvmord.

Visitation til teamet

Man kan selv ringe til teamet eller blive henvist via sygehuse, egen læge, socialforvaltning, skole m.v.. Der tilbydes samtale inden for fem hverdage.

Følgende kan ikke bruge teamet

Personer med en alvorlig psykisk lidelse, med misbrug eller med alvorlig spiseforstyrrelse. Mennesker med sådanne problemer kan få relevant hjælp andre steder.

Seneste nyt

  • Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram

    Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65 år Det nu er muligt at deltage i et gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65...

    Læs mere ...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.