Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Kontakt Region Midtjylland

Enhed for selvmordsforebyggelse

Telefontid:
Mandag og torsdag kl. 8.00-15.30
Tirsdag og onsdag kl. 8.00 - 17.30
fredag kl. 8.00-15.00.

Telefon: 78 47 21 50

For borgere i Århus, Favrskov, Samsø, Randers, Norddjurs, Syddjurs, Silkeborg, Skanderborg, Odder, Hedensted og Horsens.

Enhed for Selvmordsforebyggelse i Aarhus har også kontaktsteder på hospitalsenheder i Silkeborg, Randers og Horsens.

Ved behov for akut hjælp skal du i dagtimerne henvende dig til din egen læge, Uden for dagtimerne skal du kontakte lægevagten, som træffes på tlf. 70 11 31 31 mellem kl. 16.00 og kl. 8.00 på hverdage og hele døgnet på lørdage, søndage og helligdage.

Er du i forvejen i professionel behandling hos en psykolog eller psykiater, opfordrer vi dig til at kontakte vedkommende.

Du kan også døgnet rundt ringe til Psykiatrisk Rådgivningstelefon på 78 47 04 70 og få råd og vejledning. Her tager sygeplejersker telefonen døgnet rundt.

Professionelt behandlingstilbud til personer, som enten har svære overvejelser om selvmord eller har forsøgt at tage sit eget liv.

Klinik for Selvmordsforebyggelse - Herning

Telefontid:
Mandag – fredag kl. 8.00 - 14.00

Telefon: 78 47 45 00
Åbningstid:
Mandag-torsdag kl. 8.00-15.00
Fredag kl. 8.00-14.00

Udenfor åbningstiden eller ved ved behov for akut hjælp skal du i dagtimerne henvende dig til din egen læge, Uden for dagtimerne skal du kontakte lægevagten, som træffes på tlf. 70 11 31 31 mellem kl. 16.00 og kl. 8.00 på hverdage og hele døgnet på lørdage, søndage og helligdage.

For borgere fra Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Lemvig, Struer, Skive og Viborg kommune

Klinikken tilbyder støttende og afklarende samtaler til personer, der har forsøgt selvmord eller går med alvorlige selvmordstanker. Personer med alvorlig psykisk lidelse eller misbrug kan ikke henvises til centret, men må benytte andet relevant behandlingstilbud.

Tilbuddet er gratis

Seneste nyt

  • Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram

    Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65 år Det nu er muligt at deltage i et gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65...

    Læs mere ...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.