Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Efterladt efter selvmord søges

Vi er to journaliststuderende, der arbejder på et projekt med titlen 'Jeg nåede ikke at sige farvel', hvor vi skriver om pårørende til pludselige dødsfald.

I den forbindelse vil vi rigtig gerne tale med en person, som har haft selvmord helt tæt inde på livet. Én, der har mistet et familiemedlem eller en nær ven, og som ville have lyst til at fortælle os om deres tanker omkring episoden, og hvordan det har været at miste pludseligt.
 
Vi ved, at det er et følsomt emne, og vi vil gøre alt for, at behandle emnet og din historie på bedste vis. Det kommer til at indgå i en artikelserie, hvor vi blandt andet har talt med en person, som har mistet et barn i en ulykke i en tidlig alder, og en person, som har mistet en bedsteforælder til hjertestop.
 
Opgaven kommer til at blive publiceret på internettet, og vi vil gerne optage lyd og tage billeder i forbindelse med interviewet. Interviewet kommer til at finde sted her fra d. 7. til d. 10. juni, og placeringen er helt op til dig. Vi regner med, at det vil tage 2-3 timer, ikke mere.
 
Lyder det som noget, du vil deltage i? Så kan du finde os her:
Karoline Lunddal Dam - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 22 87 18 39.
Mikkel Hamann Jensen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 40 95 93 41.
 
P.S Du er endelig meget velkommen til at ringe og høre mere om projektet.

Udskriv E-mail

Nyheder på mail