Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Efterladt efter selvmord søges

Vi er to journaliststuderende, der arbejder på et projekt med titlen 'Jeg nåede ikke at sige farvel', hvor vi skriver om pårørende til pludselige dødsfald.

I den forbindelse vil vi rigtig gerne tale med en person, som har haft selvmord helt tæt inde på livet. Én, der har mistet et familiemedlem eller en nær ven, og som ville have lyst til at fortælle os om deres tanker omkring episoden, og hvordan det har været at miste pludseligt.
 
Vi ved, at det er et følsomt emne, og vi vil gøre alt for, at behandle emnet og din historie på bedste vis. Det kommer til at indgå i en artikelserie, hvor vi blandt andet har talt med en person, som har mistet et barn i en ulykke i en tidlig alder, og en person, som har mistet en bedsteforælder til hjertestop.
 
Opgaven kommer til at blive publiceret på internettet, og vi vil gerne optage lyd og tage billeder i forbindelse med interviewet. Interviewet kommer til at finde sted her fra d. 7. til d. 10. juni, og placeringen er helt op til dig. Vi regner med, at det vil tage 2-3 timer, ikke mere.
 
Lyder det som noget, du vil deltage i? Så kan du finde os her:
Karoline Lunddal Dam - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 22 87 18 39.
Mikkel Hamann Jensen - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 40 95 93 41.
 
P.S Du er endelig meget velkommen til at ringe og høre mere om projektet.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.
Kontakt os pr. mail eller telefon
Vi reagerer i øjeblikket indenfor 10 dage på din henvendelse pga. sygdom og overbelastede frivillige. Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig. Husk, at du også kan få hjælp ved egen læge og ved at ringe til Livslinien på 70 201 201.

Du kan også skrive direkte til os ved at klikke her Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon til hovedkontoret: tlf. 6312 1226 mandag-fredag kl. 09.00-13.00.

Medlemsbidrag og gavebeløb

Vi vil gerne have medlemmer i NEFOS, Du kan støtte vores arbejde. Medlems kontingent pr år er: 100 kr. for studerende/pensionister, 200 kr for øvrige enkeltpersoner og 300 kr. for familier (husk at skrive navnene på alle familiemedlemmer ind i tekstfeltet) klik her for at melde dig ind.


Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Midtjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184
Liselotte Kragh: 6165 5483

Nordjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184

Hele Landet

Hovedkontoret: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00


Yderlige info

Er du fagperson, og har du brug for råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Er du journalist, er du velkommen til at rette henvendelse til os via mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af bestyrelsesformanden eller faglig leder.

Nyheder på mail


Etik

NEFOS opretter samtalegrupper for efterladte efter selvmord ud fra følgende præmisser:

  • Deltagerne er berørt af samme type tab
  • 4-8 personer i gruppen
  • Gruppen ledes af en professionel rådgiver og en medarbejder hos NEFOS
  • Alle har tavshedspligt
  • Oplever vi, at vores hjælp er utilstrækkelig, henviser vi til andre professionelle, fx psykologer, som vi har et godt samarbejde med
Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.