Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Efterlevende over 60 år.

Så er vi tæt på julen og det nye år – og dermed også afslutningen på det store forskningsprojekt om efterlevende over 60 år.

Lisbeth Hybholt, der med dygtighed har været den ansvarlige forsker for projektet skrive i sin mail til de mange i styringsgruppen således: "Jeg synes, vi har nået meget på de knap fire år vi har arbejdet sammen. Det er utrolig dejligt at resultaterne fra projektet føres videre i NEFOS og Odense Kommune." og hun fortsætter, "jeg ved at jeg kommer til at savne vores samarbejde, som jeg værdsætter utrolig meget. Heldigvis har vi endnu vores konference, som et fælles arrangement.

Alle vores indsatser nu er tilgængelige på hjemmesiden": www.regionsjaelland.dk/efterladte

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail fra dig.

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.