Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Efterlevende over 60 år.

Så er vi tæt på julen og det nye år – og dermed også afslutningen på det store forskningsprojekt om efterlevende over 60 år.

Lisbeth Hybholt, der med dygtighed har været den ansvarlige forsker for projektet skrive i sin mail til de mange i styringsgruppen således: "Jeg synes, vi har nået meget på de knap fire år vi har arbejdet sammen. Det er utrolig dejligt at resultaterne fra projektet føres videre i NEFOS og Odense Kommune." og hun fortsætter, "jeg ved at jeg kommer til at savne vores samarbejde, som jeg værdsætter utrolig meget. Heldigvis har vi endnu vores konference, som et fælles arrangement.

Alle vores indsatser nu er tilgængelige på hjemmesiden": www.regionsjaelland.dk/efterladte

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der har mistet til selvmord. 

NEFOS tilbyder op 5 gratis rådgivningssamtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegruppe.

NEFOS arbejder for at skabe opmærksomhed om de efterladtes vilkår uanset og behovet for hjælp og støtte i den akutte krisesituation og i den efterfølgende sorgbearbejdning, uanset alder

.Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder: