Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Presse

Pressens opmærksomhed er særdeles vigtig for os.

Er du journalist og ønsker yderligere oplysninger om NEFOS, kan faglig leder og stifter af NEFOS, Elene Fleischer kontaktes på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 2698 3028 eller 6312 1226. Du kan også kontakte bestyrelsesformand Jane Jakobsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS: Vi udleverer ALDRIG navne eller kontaktoplysninger på personer, der får støtte og rådgivning hos NEFOS.

Seneste nyt

  • Årets Papageno-pris går til Elene Fleischer og Liselotte Horneman Kragh

    Papageno-prisen 2020 går til de to ildsjæle Elene Fleischer og Liselotte Horneman Krag for bogen "I selvmordets kølvand – Hjælp til at bære det ubærlige". Prisen uddeles i...

    Læs mere...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.