Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Min fars farvel – dokumentar fra DR

min fars farvelJournalist Mikkel Frey Damgårds far begik selvmord, da Mikkel var 8 år, og i mange år har Mikkel været bange for at han kunne "arve" faderens selvmord. Nu er Mikkel gået i gang med at skrive en bog om faderen. Og I hans søgen efter viden, finder han et afskedsbrev på Rigsarkivet, som bliver et vendepunkt for ham.
Hver gang et menneske begår selvmord bliver mindst fem personer i den nære omgangskreds ramt. Tv-vært Peter Ingemann, skuespiller Pernille Højmark, Kommunikatør Anna Thygesen og journalist Mikkel Frey Damgård har alle mistet deres far til selvmord. For alle fire er det vigtigt at bryde tabuet om selvmord og derfor står de nu frem, og i to programmer fortæller de en af deres allermest personlige historier.
De fire personer i DR1 dokumentaren "Min fars farvel" står ikke alene. Flere dør ved selvmord end i trafikken. Hver dag begår omtrent to personer selvmord og omkring 16 forsøger.

Se eller gense begge afsnit her

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.