Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Min fars farvel – dokumentar fra DR

min fars farvelJournalist Mikkel Frey Damgårds far begik selvmord, da Mikkel var 8 år, og i mange år har Mikkel været bange for at han kunne "arve" faderens selvmord. Nu er Mikkel gået i gang med at skrive en bog om faderen. Og I hans søgen efter viden, finder han et afskedsbrev på Rigsarkivet, som bliver et vendepunkt for ham.
Hver gang et menneske begår selvmord bliver mindst fem personer i den nære omgangskreds ramt. Tv-vært Peter Ingemann, skuespiller Pernille Højmark, Kommunikatør Anna Thygesen og journalist Mikkel Frey Damgård har alle mistet deres far til selvmord. For alle fire er det vigtigt at bryde tabuet om selvmord og derfor står de nu frem, og i to programmer fortæller de en af deres allermest personlige historier.
De fire personer i DR1 dokumentaren "Min fars farvel" står ikke alene. Flere dør ved selvmord end i trafikken. Hver dag begår omtrent to personer selvmord og omkring 16 forsøger.

Se eller gense begge afsnit her

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail