Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Jeg vil dø - Dokumenter fra DR

jeg vil doeI dag er der to danskere, der har taget livet af sig selv.
Det er en virkelig, virkelig dårlig idé at begå selvmord. Men det er en endnu dårligere idé ikke at tale om det. Anders Lund Madsen går ind i det mørke, vi helst vender os væk fra.
For der er et lille lys derinde.
Kenns mor og bror ville ikke leve længere. Og det ville Kenn heller ikke. Tereses far nåede aldrig at se sin datter med studenterhue. Lisettes bror så aldrig den isfugl i Herlev. Falckredderen Jan kan ikke redde alle. Påkørselsvagten Tommy sørger for, at de store stærke lokomotivførerdrenge gerne må græde. Og Livslinien sidder klar til at tale om det, vi ikke taler om.

Se eller gense alle 3 afsnit her

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 gratis samtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegrupper med opstart forår og efterår. 

Vi har mulighed for at tilbyde individuelle samtaler og samtalegrupper i alle regioner, alternativt individulle samtaler telefonisk.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail