Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Bøger

I selvmordets kølvand: Hjælp til at bære...
To af NEFOS rådgiver satte sig som mål at skrive en letlæselig praktisk håndbog til efterlevende efter selvmord. Fagpersoner er også velkomne til at læse med. I Selvmordets kølvand. Hjælp til at bære det ubærlige. Intro af bogen kan ses via dette link.

Bogen kan købes ved forlaget, bestilles hjem via boghandler eller bestilles og købes ved NEFOS.
To af NEFOS rådgivere satte sig som mål at skrive en letlæselig praktisk håndbog til efterlevende efter selvmord. Det er der kommet bogen, I Selvmordets kølvand. Hjælp til at bære det ubærlige, ud af. Bogen er for alle - også fagpersoner. Bogen kan købes ved forlaget, bestilles hjem via boghandler eller bestilles og købes ved NEFOS.
Intro af bogen kan ses via dette link.

Professionel, klog og empatisk bog om et tunget emne
Sådan vurderes bogen, I selvmordets kølvand, i lektørudtalelsen. Du kan læse hele lektørudtalelsen her
Når den hvide vished rammer
SORG: Hver dag mister to familier en elsket til selvmord i Danmark. Kan man leve videre? Ny bog prøver at hjælpe - Læs beskrivelsen af bogen fra NordjyskeStiftstidende her – (Link til PDF, Nordjyske, vedhæftet mailen)
Køb bogen gennem NEFOS:

Du har mulighed for at bestille bogen via bestillingsformularen her på siden. Det gør du ved at udfylde felterne nedenfor og klikke på bestillingsknappen.
Bogen koster 225 kr. (fragt inkl.) og vil blive sendt, når betalingen er registreret hos os.
Beløbet kan indbetales på vores konto i Danske Bank: 9570 11807305 eller via Mobilepay på 23913226 - angiv venligst dit fulde navn og teksten "kølvand".
Er du fra en kommune, region eller lign., kan du udfylde jeres EAN-nummer i rubrikken, så fakturerer vi elektronisk.

Side 1 of 2

Bestilling af I selvmordets kølvand: Hjælp til at bære...

Navn skal indtastet

Skriv organisation eller lignende

Adresse skal indtastes

Venligst udfyld

Invalid Input

Vælg antal
Invalid Input

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


NEFOS yder rådgivning i hele landet. Aktuelt mangler vi fagpersoner, der vil arbejde frivillig og ulønnet i Region Sjælland og Region Nordjylland.   For øjeblikket kan du alene få telefonisk rådgivning i disse to regioner. Har du mulighed for at transportere dig til en af de byer hvor vi har kontorer,  kan du også få ansigt til ansigt rådgivning. Kontakt os og vi finder en løsning.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.