Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Det er et livsvilkår at være efterlevende efter selvmord

Vi støtte og rådgiver dig til at kunne leve med det livsvilkår at et menneske er død fra dig. Vi ved at man aldrig kommer over, aldrig lægger det bag sig, aldrig kommer videre – men derimod er nødt til at leve med tabet som et livsvilkår.

Derfor hjælper vi ved at

  • møde dig I din her og nu situation (Vi spørger ikke ind til fortiden – vil du fortælle er det dit valg)
  • have fokus på dig (Hvordan det påvirker dig at være efterlevende efter selvmord)
  • gøre brug af den åbne dialog (Vi fortæller dig, hvad vi tænker – så vi fælles kan reflekterer)
  • tage afsæt i 2 spors-modellen (Fordi mennesker og sorgprocesser er forskellige - ingen er forkerte)
  • støtte og rådgive, og det kan virke terapeutisk (Men vi behandler ikke og giver ikke terapi i NEFOS)

Seneste nyt

  • Efterlevende over 60 år.

    Så er vi tæt på julen og det nye år – og dermed også afslutningen på det store forskningsprojekt om efterlevende over 60 år. Lisbeth Hybholt, der med dygtighed har været den...

    Læs mere...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


NEFOS yder rådgivning i hele landet. Aktuelt mangler vi fagpersoner, der vil arbejde frivillig og ulønnet i Region Sjælland og Region Nordjylland.   For øjeblikket kan du alene få telefonisk rådgivning i disse to regioner. Har du mulighed for at transportere dig til en af de byer hvor vi har kontorer,  kan du også få ansigt til ansigt rådgivning. Kontakt os og vi finder en løsning.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.