Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.
  • Overskrift

Er du familiemedlem, ven eller faglig netværksperson, kan du finde hjælp her på hjemmesiden

Det er meget forskelligt, hvordan krise og sorg bearbejdes ved selvmord. Nogle mennesker har behov for professionel hjælp, andre har brug for et frivilligt netværk, viden og opmærksomhed på egne reaktioner. Alle har brug for omsorg og støtte.

Som efterladt efter selvmord kan du altid henvende dig til NEFOS for at få rådgivning. Uanset din alder og hvem du har mistet. Uanset hvor længe det er siden, du har mistet. 

Vi tilbyder rådgivning pr. telefon, mail eller personligt møde med en af vores rådgivere i alle regioner.

Enkelte efterladte efter selvmord kan nøjes med én henvendelse, andre har brug for flere kontakter over telefonen eller via mail. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Skriftlig rådgivning

Har du nemmere ved at skrive end at tale om selvmordet, eller foretrækker du blot skriftlig rådgivning, tilbyder vi også denne mulighed over e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi reagerer inden for 3 hverdage, hvis vi har modtaget en sms/mail fra dig.

Individuelle forløb

Oplever du ikke rådgivning og støtte over telefon eller mail som tilstrækkelig for dig som selvmordsramt, er der mulighed for en mere målrettet individuel samtale.

Individuelle forløb planlægges i samarbejde mellem den selvmordsramte og den frivillige professionelle rådgiver og foregår overvejende i de større byer i regionerne.

Hjemmebesøg

I Region Syddanmark og i Region Midtjylland er der mulighed for hjemmebesøg

  • når det drejer sig om børn, der er efterladte efter selvmord – læs mere her
  • når det drejer sig om gangbesværede ældre, der er efterladte efter selvmord – læs mere her

Samtalegrupper

NEFOS etablerer professionelt ledede samtalegrupper, hvor der kan hentes støtte og styrke i et struktureret samvær med andre selvmordsramte – læs mere her.

Udskriv Email

Nyheder på mail