Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Til dig, som er fagperson og møder børn og unge i selvmordsramte familier

NEFOS har i de kommende år et stort projekt: ”Tidlig opsporing og forebyggelse af børns og unges mistrivsel, når de rammes af nære familiemedlemmers selvmordshandlinger”.

Om indsatsen – mulighed for at få hjælp

Social- og Indenrigsministeriet har bevilliget NEFOS midler til gennemførelse af et projekt målrettet forebyggelse af mistrivsel og psykiske lidelser hos børn og unge udsat for forældres/søskendes selvmord, trusler om selvmord eller forsøg på selvmord.

Disse børn og unge lever ofte som ”usynlige” børn, fordi de sjældent gør opmærksom på sig selv og på den usikkerhed og angst, som de oplever. Og der er en stor risiko for, at de kommer til at mistrives og på længere sigt udvikle selvskadende adfærd og psykosociale udfordringer, der vanskeliggør deres skolegang eller uddannelse. Samtidig er der en øget risiko for, at de selv senere i livet vælger at begå selvmord.

I NEFOS yder vi rådgivning og støtte. Rådgiverne har stor specifik faglig viden og erfaring i mødet med børn og unge, men er ikke behandlere – så derfor kan vi være et supplement til den behandling, du giver. Som fagperson kan du altid kontakte NEFOS for at få sparring og faglig rådgivning. Kontakt NEFOS enten pr. tlf. 6312 1226 eller pr. mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - vi reagerer inden for ganske få dage.

Udskriv Email

Nyheder på mail