Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Børnefamilier

I netværket for selvmordsramte (NEFOS) ved vi, hvor meget kaos der opstår, når en familie rammes af selvmordshandlinger. Hele familien er i krise, men alle reagerer forskelligt og kan derfor ofte have svært ved at være en støtte for hinanden. 

Den nærmeste omgangskreds vil gerne hjælpe, men ved ganske enkelt ikke, hvad de skal gribe og gøre i. Familien – og ikke mindst børnene - mærker et svigt i al smerten. Det traumatiske tab skaber en ”ringe i vandet-effekt”, og andre traumer opstår, især hvis der bliver sagt og gjort noget, der ikke er hensigtsmæssigt.

barnNEFOS tilbyder derfor akut hjælp til børnefamilier, hvor et familiemedlem har begået selvmord eller udført et selvmordsforsøg. I Region Syddanmark og i Region Midtjylland er der mulighed for, at dette sker i form af hjemmebesøg. Vi ved, at det er vigtigt, at de voksne efterladte bliver klædt på til at støtte og hjælpe børnene. 

Vi hjælper med at udrede og/eller afdække behovet for hjælp i den enkelte familie. Vi kan hjælpe med at skabe det fornødne overblik og dermed styrke fundamentet for den langvarige sorgbearbejdelse.

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Seneste nyt

  • Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram

    Gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65 år Det nu er muligt at deltage i et gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65...

    Læs mere ...

Nyttige links

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.