Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Generationsnetværk

Vi kan med glæde fortælle, at det er lykkedes os at skaffe midler fra fonde til at gentage de succesfulde netværksture i 2018 og senest i maj 2019.

Den næste weekendtur afholdes den 21. og 22. september 2019 og turen går denne gang til Kolding. 

Er du mellem 7 og 18 år, og har du mistet en forælder eller søskende til selvmord, så får du endnu en chance for at møde jævnaldrende. Weekenden står på hygge, gåture og spil, men du får også mulighed for, at få talt om dét der indimellem kan være svært, når man har mistet. 

Du er velkommen til at tage en voksen med og det er gratis at deltage. Der er dog et begrænset antal pladser, så det er derfor ”Først Til Mølle Princippet” der gælder.

Hvis du er blevet nysgerrig eller blot har spørgsmål til arrangementet, så er du meget velkommen til at sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakte os på telefon 63121226.  


Ønsker du at tilmelde dig arrangementet, så kan du eller en voksen, tilmelde dig arrangementet via vores mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Programmet bliver sendt til de tilmeldte umiddelbart efter tilmeldingsfristen den 26 august 2019. 


Har du ikke tidligere haft kontakt med NEFOS, kan du sagtens deltage alligevel. Det kræver blot, at du har en forsamtale med NEFOS, så vi lige lærer hinanden at kende inden din deltagelse i weekendturen.
I NEFOS glæder vi os rigtig meget til denne weekend, og vi ser frem til at skabe nye netværker mellem jer børn/unge og voksne, der har erfaringer med selvmord.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.