Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Hvem fortæller forældre til et ungt menneske med selvmordshandlinger, hvad de kan gøre for bedst at hjælpe den unge?

Vi vil gerne gøre det nemmere for forældre til børn og unge, som taler om eller laver selvmordsforsøg, at finde information og støtte. Planen er at udvikle en hjemmeside, som indeholder videoklips med forældre, der fortæller om deres erfaringer med at være forælder til et barn/ungt menneske med selvmordshandlinger. Vi leder efter forældre, som vil dele deres erfaringer med os i en dybdegående samtale, som bliver videooptaget til hjemmesiden. Du vil dog ikke selv optræde i de videoklips, der bliver lagt på hjemmesiden. De udvalgte videoklips vil blive genindspillet med en skuespiller, så du ikke bliver genkendt. Ved at dele dine erfaringer kan du måske hjælpe til, at andre forældre i samme situation vil kunne finde information og støtte.

Du kan finde mere information om deltagelse på hjemmesiden www.icareprojektet.dk eller du kan kontakte Anette Juel på tlf. 23 88 59 99 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling. Dette kan være alt fra trussel om selvmord til den aktuelle selvmordshandling.

NEFOS tilbyder 5 GRATIS samtaler med en professionel frivillig rådgiver, samtalegrupper og hjemmebesøg hos ældre og gangbesværede samt familier med mindre børn.

Vi har mulighed for at tilbyde samtaler flere steder i landet.Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Hovedkontoret Odense

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon.

Vi kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig.

Telefon: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Yderlige info

Er du fagperson eller journalist, og har du brug for information, råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder:


Nyheder på mail


Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.