Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Oplæg med Preben Kok

Da vi i NEFOS sætter stor pris på vores medlemmer samt interne og eksterne fagpersoner, som vi enten samarbejder med eller har tilknyttet foreningen, vil vi gerne invitere jer til dette arrangement:
Preben Kok, forfatter og tidligere sygehuspræst på Vejle Sygehus gennem adskillige år holder oplæg 
Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 16.30-19.00 
 
Arrangementet foregår på Phønix, Schacksgade 39, 5000 Odense C  i lokale 315, 3. th (Odense Kommunes Uddannelsescenter).
 
Preben Kok vil komme med bud på, hvordan hans bog ’Skæld ud på Gud’ og nyeste bog 'Slip livet løs' kan være brugbare i samtaler med mennesker, der har oplevet døden på nært hold. Preben Kok vil desuden med afsæt i bogen ’Skæld ud på Gud' give indblik i, hvordan mennesker i krise kan dele ansvaret og sorgen med Gud, når livet gør ondt og meningen mangler. 
 
Der er mulighed for at stille spørgsmål og indgå i dialog med Preben Kok til arrangementet.  
 
Arrangementet er gratis, og der serveres en sandwich og sodavand/vand.
 
Tilmelding: mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 24. maj 2018.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt os pr. mail eller telefon

Vi reagerer inden for 3 hverdage og kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig. Responstiden sikrer, at vi både har tid til vores igangværende samtaler og til at besvare udefra kommende henvendelser.

Du kan også skrive direkte til os ved at klikke her Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon til hovedkontoret: tlf. 6312 1226 mandag-fredag kl. 09.00-13.00.

Medlemsbidrag og gavebeløb

Vi vil gerne have medlemmer i NEFOS, Du kan støtte vores arbejde. Medlems kontingent pr år er: 100 kr. for studerende/pensionister, 200 kr for øvrige enkeltpersoner og 300 kr. for familier (husk at skrive navnene på alle familiemedlemmer ind i tekstfeltet) klik her for at melde dig ind.


Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Midtjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184
Liselotte Kragh: 6165 5483

Nordjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184

Hele Landet

Hovedkontoret: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00


Yderlige info

Er du fagperson, og har du brug for råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Er du journalist, er du velkommen til at rette henvendelse til os via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af bestyrelsesformanden eller faglig leder.

Nyheder på mail


Etik

NEFOS opretter samtalegrupper for efterladte efter selvmord ud fra følgende præmisser:

  • Deltagerne er berørt af samme type tab
  • 4-8 personer i gruppen
  • Gruppen ledes af en professionel rådgiver og en medarbejder hos NEFOS
  • Alle har tavshedspligt
  • Oplever vi, at vores hjælp er utilstrækkelig, henviser vi til andre professionelle, fx psykologer, som vi har et godt samarbejde med
Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.