Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Generalforsamling i NEFOS

Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.00.
Ejlskovsgade 13, 1. sal tv. 5000 Odense C.
 
”Som efterlevende til selvmord kan jeg berette, at det er meget positivt at deltage i bestyrelsesarbejdet i Nefos. Dels fordi man kommer i et miljø med andre, der er i samme situation og med nogle professionelle, der har stor forståelse for vores situation. Dels fordi man er med til at tage beslutninger, der kan danne grundlag for at flere får kendskab til Nefos og dermed kan få professionel hjælp og rådgivning.
Noget  af bestyrelsens fornemste og vigtigste arbejde er at være med til at udbrede viden om Nefos, som hjælp  til at skaffe flere rådgivere og flere midler, at deltage i planlægningen af det årlige uddannelsesseminar for rådgiverne og sikre økonomi til den daglige drift. Bestyrelsesmøderne foregår i en dejlig og afslappet tone, hvor alle kan komme til orde og være med til at træffe vigtige aftaler, der kan sikre Nefos’ fremtidige arbejde.  
Vibeke, Næstformand

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt os pr. mail eller telefon

Vi reagerer inden for 3 hverdage og kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig. Responstiden sikrer, at vi både har tid til vores igangværende samtaler og til at besvare udefra kommende henvendelser.

Du kan også skrive direkte til os ved at klikke her Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon til hovedkontoret: tlf. 6312 1226 mandag-fredag kl. 09.00-13.00.

Medlemsbidrag og gavebeløb

Vi vil gerne have medlemmer i NEFOS, Du kan støtte vores arbejde. Medlems kontingent pr år er: 100 kr. for studerende/pensionister, 200 kr for øvrige enkeltpersoner og 300 kr. for familier (husk at skrive navnene på alle familiemedlemmer ind i tekstfeltet) klik her for at melde dig ind.


Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Kontakt NEFOS

Midtjylland

Pia Engstrøm: 6177 2184
Liselotte Kragh: 6165 5483.

Hele Landet

Hovedkontoret: 6312 1226 eller 5190 9584
Telefontid: Hverdage kl. 09.00-13.00


Yderlige info

Er du fagperson, og har du brug for råd eller sparring, er du velkommen til at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af faglig leder Elene Fleischer.

Er du journalist, er du velkommen til at rette henvendelse til os via mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og din henvendelse vil blive besvaret af bestyrelsesformanden eller faglig leder.

Nyheder på mail


Etik

NEFOS opretter samtalegrupper for efterladte efter selvmord ud fra følgende præmisser:

  • Deltagerne er berørt af samme type tab
  • 4-8 personer i gruppen
  • Gruppen ledes af en professionel rådgiver og en medarbejder hos NEFOS
  • Alle har tavshedspligt
  • Oplever vi, at vores hjælp er utilstrækkelig, henviser vi til andre professionelle, fx psykologer, som vi har et godt samarbejde med
Hovedkontorets: Ejlskovsgade 13, 1.sal t.v. 5000 Odense C.