Et netværk for mennesker, der er ramt af andres selvmords handlinger.

Seneste nyt

  • Sommertid i NEFOS

    NEFOS er en landsorganisation, der holder åbent i sommerferien med nedsat bemanding. Uanset hvor du bor, er det muligt at få telefonisk rådgivning på tlf. nr. 63121226. Individuelle samtaler er mere begrænset, men muligt i store dele af landet. Al kontakt til NEFOS i perioden 2. juli-16. august...

Generalforsamling i NEFOS

Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.00.
Ejlskovsgade 13, 1. sal tv. 5000 Odense C.
 
”Som efterlevende til selvmord kan jeg berette, at det er meget positivt at deltage i bestyrelsesarbejdet i Nefos. Dels fordi man kommer i et miljø med andre, der er i samme situation og med nogle professionelle, der har stor forståelse for vores situation. Dels fordi man er med til at tage beslutninger, der kan danne grundlag for at flere får kendskab til Nefos og dermed kan få professionel hjælp og rådgivning.
Noget  af bestyrelsens fornemste og vigtigste arbejde er at være med til at udbrede viden om Nefos, som hjælp  til at skaffe flere rådgivere og flere midler, at deltage i planlægningen af det årlige uddannelsesseminar for rådgiverne og sikre økonomi til den daglige drift. Bestyrelsesmøderne foregår i en dejlig og afslappet tone, hvor alle kan komme til orde og være med til at træffe vigtige aftaler, der kan sikre Nefos’ fremtidige arbejde.  
Vibeke, Næstformand

Udskriv Email

Efterladte

Efterladte

Er du efterladt efter selvmord, eller skal du hjælpe og støtte en efterladt efter selvmord?
Pårørende

Pårørende

Er der en i din familie eller vennekreds, der har forsøgt eller truer med at begå selvmord?
Selvmordstruede

Selvmordstruede

Har du selvmordstanker eller forsøgt selvmord, er der hjælp at hente, uanset hvor du bor i Danmark.
NEFOS

NEFOS

Rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der er eller har været tæt på en person, som har udført en selvmordshandling.

Familiemedlemmer, venner og faglige netværkspersoner kan finde hjælp her på hjemmesiden. Det er meget forskelligt, hvordan krise og sorg bearbejdes ved selvmord eller selvmordsforsøg. Nogle mennesker har behov for professionel hjælp, andre har brug for et frivilligt netværk. Alle har brug for omsorg og støtte.

Kontakt os pr. mail eller telefon

Vi reagerer inden for 3 hverdage og kontakter dig, såfremt du har lagt dit nummer på telefonsvareren - eller hvis vi har modtaget en mail eller en sms fra dig. Responstiden sikrer, at vi både har tid til vores igangværende samtaler og til at besvare udefra kommende henvendelser. Mail: kontakt@nefos.dk.

Du kan også skrive direkte til os ved at klikke her.

Telefon: Hovedkontoret: tlf. 6312 1226 mandag-fredag kl. 09.00-13.00.

Kontakt Nefos

I sommerperioden fra 2. juli-16. august 2018 kontaktes NEFOS på tlf. nr. 63121226 eller via mail kontakt@nefos.dk.

Nyheder på mail