Et netværk for mennesker der er ramt af andres selvmordshandlinger

Ny bog: I selvmordets kølvand (20.06.2019)

Foto I selvmordets kølvandBogen I selvmordets kølvand - hjælp til at bære det ubærlige af Elene Fleischer og Liselotte Hornemann Kragh udkommer fra forlaget Eksistensen og kan købes i boghandlere for 248 kr. fra den 25. juni 2019.

Det er en lavpraktisk håndbog, der kan være hjælpsom at have ved hånden i den kaotiske virkelighed, som opstår, når selvmord sker.

Vil man som nabo, bekendt, ven eller faglig person gerne være nærværende og hjælpsom, kan man i mødet med den efterlevende, uanset om selvmordet skete i går eller for flere år siden, finde konkrete redskaber til at være nærværende og støttende.

Om NEFOS

NEFOS er en organisation, der yder støtte og rådgivning til alle, der har mistet til selvmord. 

NEFOS tilbyder op 5 gratis rådgivningssamtaler med en frivillig rådgiver og der er også mulighed for samtalegruppe.

NEFOS arbejder for at skabe opmærksomhed om de efterladtes vilkår uanset og behovet for hjælp og støtte i den akutte krisesituation og i den efterfølgende sorgbearbejdning, uanset alder

.Kontakt NEFOS

Du kan kontakte NEFOS via mail og telefon. 

Hvis vi ikke kan tage telefonen er du velkommen til at lægge en besked med dit navn, dit telefonnummer og hvornår du har ringet, og så kontakter vi dig. 

Telefon: 6312 1226
Telefontid: Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-13.00
Mail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Støt NEFOS

NEFOS er en frivillig drevet organisation, vi har derfor brug for din støtte til at opretholde vores landsdækkende gratis arbejde for selvmordsramte.

Du kan støtte os på følgende måder: