Vi mangler frivillige til meningsfyldt arbejde - bliv frivillig hos os og gør en forskel

Som frivillig hos NEFOS får du mulighed for at gøre en forskel for mennesker, der står i en svær livssituation. Det kræver at du vil give af din tid, faglighed og opmærksomhed. Til gengæld kan du engagere dig i et meningsfuldt arbejde, og være med til at give mennesker i krise nyt håb.

Du vil opnå praktisk erfaring med arbejdet som rådgiver og blive en del af et engageret og tværfagligt miljø med andre frivillige og andre fagpersoner.
NEFOS yder forskellige former for hjælp og støtte, og som frivillig kan du lave følgende opgavetyper:

- skriftligt rådgivning gennem mail
- mundtligt rådgivning pr. telefon
- du kan fungere som tovholder i samtalegrupper
- og du kan også beskæftige dig med praktiske opgaver som:
fundraising
kommunikationsopgaver (opdatering af hjemmesiden, udarbejdelse og af- sendelse af nyhedsbreve o.l.)

NEFOS yder støtte til pårørende og efterladte efter selvmord, og det kræver at du som frivillig viser ansvarsfuldhed og engagement. 

Det tilbyder vi

Vi har fokus på at skabe nogle gode rammer til vores frivillige. Vi tilbyder et fagligt udviklende miljø, hvor du sammen med de andre kan fordybe dig i de faglige aspekter omkring selvmordsforbyggelse og det at arbejde med mennesker i krise eller sorg, og hvor du kan tilegne dig nye værktøjer og ny viden. Du kan deltage i et valgfrit kursus, der tilbydes af Center for Frivilligt Socialt Arbejde, NEFOS kurser og temadage. Du får mulighed for både individuel supervision og hver fjerde uge gruppesupervison. 

Det forventer vi

Til gengæld forventer vi et stærkt engagement fra din side, og at du er indstillet på at investere gennemsnitligt 3 timer om ugen i arbejdet hos NEFOS. Vi forventer at du deltager i vores kurser og temadage.

Det er også vigtigt, at du er god til at lytte og reflektere. Og at du kan rumme et andet menneskes følelser og oplevelser uden at haste videre til løsnings- forslag og handleplaner.

Lyder det som noget for dig, kan du fortsætte med at læse om hvordan du kan blive frivillig.

Sådan bliver du frivillig

Ønsker du at blive frivillig hos NEFOS, skal du sende en ansøgning, hvor du skriver:
Hvilken type opgave du ønsker at løse, gerne flere
Hvorfor du har lyst til at yde frivilligt arbejde
Din faglige baggrund
Din praktiske erfaring
Din alder og bopæl
Anden relevant information 

Ansøgningen sendes til NEFOS enten via mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , eller NEFOS, Ejlskovsgade 13, 1. sal, 5000 Odense C. 
Mærk ansøgningen 'Frivillig'. 

Ansøgningsfrist
Der er ingen ansøgningsfrist, vi modtager og behandler ansøgninger løbende. Du får hurtigt en bekræftelse på at vi har modtaget din ansøgning, hvor der også oplyses hvornår du kan forvente at høre fra os igen.

Samtaler
Når vi har behandlet din ansøgning, kan du blive indkaldt til en uddybende samtale, hvor du også får mere at vide om NEFOS arbejde.

Du er velkommen til at kontakte NEFOS, hvis du har yderligere spørgsmål.

Senest opdateret ( Torsdag, 30. januar 2014 18:41 )